Lazetic

Juče je najavljeno a danas je iz Bačke Topole i potvrđeno. Ovu vest javio je Sportski žurnal koji navodi da su Bikovi već poslali zvaničnu ponudu crveno-belima koja je u rasponu od 25 do 35 miliona evra te da će čekati srpskog šampiona do polovine januara.


Nikola Lazetic Fotos Imago Images Stockfoto

Ohi drawn by Zvezda greatness I was drawn by the clubs size.

. Stando a quanto viene riportato in Serbia i granata sembrano aver messo nel mirino il giovane classe 2004. Marko Lazetic ha già esordito in prima squadra con la Stella Rossa ed in Europa League e proprio grazie alle sue doti atletiche non ha patito minimamente il cambio di prospettiva da calcio giovanile a professionistico. Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju u Turskoj za sve izazove koje ih očekuju u toku prolećnog dela sezone a mladi talentovani centarfor Marko Lazetić izneo je utiske nakon tri treninga koje je tim odradio u sportkom centru Kalista u.

Napadač Crvene zvezde Marko Lazetić mogao bi ove zime da napusti Marakanu i da se preseli u Seriju A u Torino. Takođe navodi se da bi ova cifra mogla da dogura do. First visit of TSC arena yields points Ground.

Novi šef stručnog štaba TSC-a je Žarko Lazetić koji je stigao na sever Srbije kako bi na TSC Akademiji odradio prvi trening sa novim timom. Get our latest sticker set Our club continues great cooperation with Viber the worlds mos. Od njega se mnogo očekuje.

Lazetić je na čelo TSC-a došao sa mesta šefa stručnog štaba ekipe Metalca iz Gornjeg Milanovca i preostale utakmice do kraja polusezone će iskoristiti da stabilizuje TSC. Zvezda TV Oh hi Ohi Join us in welcoming the Norwegian forward to the club. When the call arrived I didnt.

Attaccante potente dotato di grande fisico oltre 190 cm di altezza e punto di riferimento della manovra di ogni squadra in cui ha già giocato.


Savo Milosevic Yugoslavia Pictures And Photos Getty Images European Championships Football European Football


Nikola Lazetic Pictures And Photos Getty Images Mens Tops Mens Tshirts Mens Graphic Tshirt


Nikola Lazetic Yugoslavia Football Photos Football Photo


Nikola Lazetic Of Yugoslavia In Action During The International Friendly Against Northern Ireland At Windsor Park In Belf Football Photos Football Windsor Park


Nikola Lazetic Fotos Imago Images Stockfoto


Nikola Lazetic Pictures And Photos Getty Images Mens Tops Mens Tshirts Mens Graphic Tshirt


Fenerbahce 2000 2001 Fenerbahce Football Club History


Nikola Lazetic Serbia Lazio Rare Update Sticker Calciatori 2003 Panini Calciatori Sport Squadra


Lazetic Takim Fotograflari Spor Futbolcular

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel